Blauwe bessen

Hoogwaardige kwaliteit blauwe bessen

Sil Moonen B.V. biedt hoogwaardige kwaliteit blauwe bessen, dit komt mede doordat wij onze producten handmatig oogsten en verpakken.

Wij hebben de beschikking over ongeveer 60 hectare blauwe bessen, deze verkopen wij als zelfverpakkers veelal als bulk. Samen met ons dochterbedrijf DuBeCo (Dutch Berry Company) verkopen wij onder de naam ‘Berryfarm’.

Onze productie gebieden zijn verdeeld over 2 locaties. Onze productie gebieden zijn gelegen in Zuid-Nederland en Noord-Duitsland. Door onze locatie in  Noord-Duitsland zijn wij langer op de markt, aangezien de oogst hier start vanaf half augustus tot eind september.

De verpakking van blauwe bessen is volgens ons een essentieel onderdeel. Het machinaal verpakken van blauwe bessen (of zachtfruit) geeft volgens ons niet altijd het gewenste resultaat. Daarom kiezen wij ervoor, indien er verpakt wordt, om onze blauwe bessen met de hand te verpakken.

Wij bieden aan onze klanten legio mogelijkheden op het gebied van verpakking, de verpakking kan geheel naar uw wensen worden afgestemd.

Sil Moonen B.V. is een ervaren en betrouwbare speler op de markt. Zo is voor ons de logistieke afhandeling geen enkel probleem. Daar wij ongeveer 40 kilometer van Venlo gelegen zijn, hebben wij een uitstekende ligging voor de verdere levering. Daarnaast is het ook mogelijk om als klant de producten bij ons op te komen halen, een laaddock is aanwezig op locatie.

Hebben wij uw interesse gewekt? Kijk dan hier voor onze contactgegevens, wij zijn u graag van dienst!

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit  en analyse. Zie onze privacy-statement.