DutchEnglishPolishRomanian

Bosbessen

Hoogwaardige kwaliteit bosbessen

Sil Moonen B.V. biedt hoogwaardige kwaliteit bosbessen, dit komt mede doordat wij onze producten handmatig oogsten en verpakken.

Wij hebben de beschikking over ongeveer 60 hectare bosbessen, deze verkopen wij als zelfverpakkers of voor retailers in elke gewenste verpakkingsvorm. Daarnaast bieden wij ook onze eigen verpakkingslijn aan.

Onze productie gebieden zijn verdeeld over 3 locaties, de productie is gericht op het late seizoen (september / oktober). Onze productie gebieden zijn gelegen in Noord-Nederland, Zuid-Nederland en Noord-Duitsland.

De verpakking van bosbessen is volgens ons een essentieel onderdeel. Het machinaal verpakken van bosbessen (of zachtfruit) geeft volgens ons niet altijd het gewenste resultaat. Daarom kiezen wij ervoor om onze bosbessen met de hand te verpakken.

Wij bieden aan onze klanten legio mogelijkheden op het gebied van verpakking, de verpakking kan geheel naar uw wensen worden afgestemd.

Sil Moonen B.V. is een ervaren en betrouwbare speler op de markt. Zo is voor ons de logistieke afhandeling geen enkel probleem. Daar wij ongeveer 40 kilometer van Venlo gelegen zijn, hebben wij een uitstekende ligging voor de verdere levering. Daarnaast is het ook mogelijk om als klant de producten bij ons op te komen halen, een laaddock is aanwezig op locatie. Bij bepaalde grote volumes bieden is het voor ons ook mogelijk om rechtstreeks bij u te leveren.

Hebben wij uw interesse gewekt? Kijk dan hier voor onze contactgegevens, wij zijn u graag van dienst!

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit  en analyse. Zie onze privacy-statement.